Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.


Publica CitatieModalitati PlataANUNT U.E.Pachete ZiareMare PublicitateAnunturi OnlineContact
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Oferte de Serviciu

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Oferte de Serviciu" contine un numar de 5 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Oferte de Serviciu" apasa aici.

Angajam transator, dezosator carne

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 14 Nov 2019
Angajam transator, dezosator carne pasare depozit zona Militari,metro Pacii. Salariu 3000 lei in mana,ratie saptamanala,program 8 ore. 0744590096

Angajam vanzatoare pentru cofetarie.

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 07 Nov 2019
Angajam vanzatoare pentru cofetarie. Program de lucru 8 ore. Salariu Net 2000 + bonus din vanzari. Locatie in Sos. Alexandriei, Nr. 197. Relatii suplimentare la tel.0722543650

PERSONAL PENTRU CURATENIE. Locatie: Sector 6

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 07 Nov 2019
PERSONAL PENTRU CURATENIE. ADMINISTRAM DIVERSE PROPRIETATI DIN BUCURESTI, unde oferim spre inchiriere camere in regim hotelier. Avem nevoie de un COLEG/ COLEGA SA NE AJUTE LA CURATENIE. Experienta nu e necesara, dar ajuta. Seriozitatea este obligatorie, si va fi urmarita permanent pe parcursul colaborarii. Locatie: Sector 6, Bucuresti. Cerinte: -Experienta ca menajera reprezinta un avantaj; -Seriozitate; -Persoana interesata de o colaborare pe termen lung; -Atenta la detalii; -Menaj impecabil si de calitate; -Foarte organizata. Angajare cu toate formele legale. Recomandarile de la un loc de munca anterior constituie un avantaj. Responsabilitati: -asigura si desfasoara curatenia zilnica in spatiul din apartament, (dat cu aspiratorul, dat cu mopul, curatenie toalete, sters praful, golire cosuri de gunoi, aerisire spatiu) -indeplineste toate dispozitiile care au legatura cu sarcinile postului, date de superiorul ierarhic; -intocmeste lista de necesar a produselor si materialelor igenico -sanitare, in vederea achizitionarii lor de la furnizorii autorizati. cristinadinca@yahoo.com; 0755337303

Tipografie angajeaza asistent manager cu responsabilitati

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 06 Nov 2019
Tipografie angajeaza asistent manager cu responsabilitati in pregatirea documentelor pentru productie, experienta pe un post similar reprezinta un avantaj ; persoana pentru contabilitate primara si alte activitati care necesita cunostinte de operare PC, relatii la telefon 0722500853.

AVAN SECURITY angajeaza agent securitate

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 29 Oct 2019
AVAN SECURITY angajeaza agent securitate cu atestat in Bucuresti. Tel. 0757077578
Anunturi fonduri europene
Publica citatie in alte ziare:
Ghid pentru citarea
prin publicitate
in ziarul Adevarul
Cand se face citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate are un caracter exceptional si se efectueaza doar in situatia in care reclamantul nu cunoaste si nici nu are posibilitatea sa afle adresa la care paratul poate fi gasit, cele doua conditii fiind cumulative.

In ce termen trebuie facuta citarea prin publicitate?

Citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala (ziarul Adevarul) la rubrica Citatii se face conform articolului 95 din codul de procedura civila. Reclamantul va depune la dosar la primul termen de judecata pagina in original a ziarului unde a fost publicat anuntul. Anuntul trebuie publicat la ziar cu 15 zile inaintea termenului de judecata. In cazul in care nu a reusit publicarea anuntului in termen va trebui ca sa repete procedura.

Unde se publica citatia?

Art 95 cod procedura civila: Cand reclamantul invedereaza ca, desi a facut tot ce i-a stat in putinta, nu a izbutit sa afle domiciliul paratului, presedintele instantei va dispune citarea acestuia prin publicitate.

Citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei. Citatia se publica si in Monitorul Oficial al Romaniei sau intr-un ziar mai raspandit, in cazurile in care presedintele tribunalului sau completului de judecata apreciaza ca o asemenea masura este necesara.

Afisarea, precum si publicarea citatiei in Monitorul Oficial sau intr-un ziar mai raspandit se fac cu cel putin 15 zile inainte de data fixata pentru judecata. In cazurile urgente, presedintele tribunalului sau completului de judecata va putea reduce acest termen la 5 zile.

Daca paratul se infatiseaza si dovedeste ca a fost citat prin publicitate cu rea-credinta, toate actele de procedura ce au urmat incuviintarii acestei citari vor fi anulate, reclamantul putand fi sanctionat cu amenda si obligat la despagubiri, potrivit legii.

Ultimele
Anunturi CITATII
publicate in ziarul Adevarul
Se citeaza la Judecatoria Bacau la 13.11.2019 ora 09:00 dosar 2849/180/2018 - Succesiune, Capata Magdalena si Cojocaru Radu, in calitate de parati.... [Continuare Citatie]
NUMITUL Chirita Grigore Ionel-Marius, cu ultimul domiciliu cunoscut in Mun. Alexandria, Str.1Mai, nr.107, bl.B2, sc.B, ap.26, et. 1, jud. Teleorman, este citat in data de 28.11.2019,ora 9:00 la Judeca... [Continuare Citatie]

Anunturi in ziare nationale

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Anunt online pe 20 de bloguri

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar

Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea

Ziare-Reviste.ro

Stiri

ziare

ziarul